INNOVATIV TEKNIK FÖR BETONGGOLV HÖJER GLANS OCH DOI (DISTINKT BILD, KLARHET I REFLEKTIONEN) 

PoleradBetong AB, är en lokal tillverkare utanför Göteborg av Premium Betonghärdare, baserade på  Nano Silica. Överlägset när du vill uppnå högsta styrka, nötningsmotstånd, glans och högsta DOI-avläsning vid din polering utav betonggolv.  ConcreteDensifier ns , ConcreteShield ns, Diamantpoleringspuckar, Power Trowel Polishing System, Hi-SpeedPads PB Dyes ,är ett penetrerande tekniskt avancerat färgämne  som tillför vacker kulör till betongunderlaget.  Blandas med gärna med  ConcreteDensifier ns och sen på ytan ConcreteShield ns för att skydda underlaget.  Finns i flera kulörer.

PB DYES DYES Mahogany kulör

Innovativ teknik för Betonggolv

 ConreteDensifier Ns är en Ultimat Nano Silica konsoliderare, härdare och dammtätare. Vår produkt tränger djupt in i betongytor och reagerar kemiskt med betongmatrisen och ger extremt tätt och hållbart golv.  Genom att använda vår produkt tillsammans med slip och polersystem får du ett högre resultat på nötningsmotstånd, högre ythårdhet, glans och maximala DOI-avläsningar. 

#800 Diamant Poleringspuckar
Golv innan behandling med ConcreteDensifier ns och ConcreteShield ns Golv efter behandling med ConcreteDensifier ns och ConcreteShield ns Golv innan behandling med ConcreteDensifier ns och ConcreteShield ns Golv efter behandling med ConcreteDensifier ns och ConcreteShield ns

ConcreteShield Ns

är en produkt som ökar glansen, hårdheten och den kemiska beständigheten hos betongen. Produkten har här applicerats på ett betonggolv höger sida i bilden som höll glans 5. Efter appliceringen och polering av produkten uppnår den 20-30 högre glansenheter. Vänster sida visar golvet där inte produkten har applicerats.
Unika Betonggolv

Betonglasyr Kulör Teak på Betonggolv

Våra PB Dyes ,Färgämne är ett tekniskt avancerat färgämne som tillför vacker kulör till betongunderlaget.  Den koncentrerade formulan är en utvecklad blandning av färglösningar och inte pigmentdispersion, det penetrerar djupt för att skapa en hållbar, snabbtorkande kulör med exceptionell ljusäkthet. Den miljövänliga formulan kan spädas med ConcreteDensifier Ns för att skapa en genomskinlig finish på en mängd olika betongstrukturer. Lägg sen på en ConcretShield ns.

Den används ofta till PoleradBetong för att lyfta utseendet.  Se mera för ytterligare instruktioner.

 BetongLasyren/Betsen penetrerar ner i betongen och ger den transparanta nyanser med olika appliceringsmetoder och ytor. Lasyren följer underlaget och behåller den råa betongkänslan med en svagare eller starkare nyans beroende på appliceringsmetod och spädning av lasyren.

Betonglaserat/Betsat betonggolv i kulör teak Kulör Teak för Betonggolv

Våra Koncentrat som Ni späder

Lasyren/Betsen penetrerar ner i betongen och ger den transparanta nyanser med olika appliceringsmetoder och ytor. Lasyren följer underlaget och behåller den råa betongkänslan med en svagare eller starkare nyans beroende på appliceringsmetod och spädning av lasyren.

Lasyren är lätt att applicera på gammal eller ny betong.  Den är särskilt effektiv för att återuppliva matta ytor.  Våra färgämnen har utmärkt slitstyrka, UV-stabilitet, vilket tillåter användning på exteriör eller interiör betong. Vårt bindemedel reagerar med betongen och låser in färgpartiklarna i golvet eller väggen. Man kan efterlikna allt från natursten, garvat läder eller till och med betsat trä.  I alla betonggolv kan och kommer naturliga ingredienser och ytbehandlingar att påverka slutliga kulören/Lasyrens utseende på ert golv eller vägg.  Denna tillsammans med vår vattenburna Betonglack lyfter ert golv till något som kommer vara många år. Därför råder vi er att testa innan.


Förberedelser

Ytan skall vara ren och torr.  Spraya vatten på ytan för för att kolla så den sugs in.  Om så inte sker, så måste ytan öppnas genom slipning eller kemiskt.  Flera alternativ finns  men det viktiga är att ytan öppnas för att lasyren skall kunna penetrera ner in i betongen.

Vad är skillnaden på en Betonglasyr och målarfärg ?

Medans målarfärg bara täcker ytan, så kommer lasyren ner i betongen och fyller porerna med färgämnen och skyddar betongen.  Våra lasyrer är designade för att motstå väder under lång tid, till skillnad mot en färg som kan släppa, flakna av mm.  Vår lasyrer är ett hållbarare alternativ.


Obehandlat BetonggolvBetonglasyr/Bets

Betonglasyr/Bets visas

Nedan visas exempel på Betonglasyrer/Betongbets i olika kulörer som applicerats på betong.  
Lasyr Kulörer Seal Grey Kulör på Lasyren Betonglasyr/Betongbets i kulör mörk Mahogany Betonglasyrer olika kulörer Lasyr i kulör Oak Betonglasyr/Betongbets i kulör Mahogany.
Betonglack

Betonglack vattenburen Akrylatdispersion

Betonglack PB ger en något glansig yta och Hydrofob yta som motstår fläckar bra.  Den har mycket god beständighet mot många kemikalier och oljor.  Gulnar inte och har stor UV-beständighet.  Lacken blir inte lätt repig och den gör så att golvet blir mycket mera lättstädat . Den är lämplig både inom och utomhus.  Den är Diffusionsöppen, vilket innebär att den kan strykas på fuktiga underlag, samt där risk förekommer för fukt. Dess vidhäftning mot betong är mycket bra. Till vänster ser ni plattan behandlad med vår produkt hur mkt mörkare och glansigare den blir på en vanlig trädgårdsplatta.  Testad enligt EN 5470-1 Abrasion resistance, Nötningstålighet med mkt gott resultat. Både på betonggolv och självutjämnande massor. 

 • Betonglack 
 •  Hydrofob
 • Fläckbeständig 
Natriumsilikat, Vattenglas utfällningar som är vanligt

Impregnering med Natriumsilikat, Vattenglas  som flera av våra konkurrenter säljer och utger vara "Miljövänligt" rekommenderas mm anser vi vara "vilseledande". Detta är ett vanligt utseende när man använt typ Vattenglas.  

 • Utfällning av Vattenglas , Natriumsilikat 
 • Tagg 2
 • Tagg 3
Obehandlat golv sen med vårt Hybrid padssystem kört över vått med steg  1,2, och 3 samt Gul Hi-Speed Pad plus vårt BetongImpregneringsmaterial och polerat på detta. Läs mera efter bilderna om våra slipsystem/Polersystem. Samt olika diamantverktyg vi kan kan erbjuda er. Sålunda Ni gör själv era betonggolv mha våra system/verktyg och Impregneringsmaterial.


Steg 1,2 och 3 Ø 125 mm Hybrid Pads HybridPads Ø125 mm fastsatta med vårt fästsystem på en vanlig skurrondell som kunden fixar själv. Singel Skurmaskin med våra verktyg fastsatta på vanlig Skurrondell. Åkskurmaskin som våra Hybridpads sitter under för att utföra polering på större golvyta. Hybridpads Ø125 mm Steg 1,2 och 3 som körs vått Polerpad,Hi-Speed Pad kan erhållas i olika storlek vanligtvis Gul #1500 som kan köras torrt eller vått
Golv Före Diamantpolering och KonsolideringSteg 1Steg 2Steg 3Gul Hi-Speed Pad #1500 Polerat medBetonggolvet efter Diamantpolering och Konsolidering

Enkel Renovering med våra Hybridverktyg

3 stegs Hybrid Pads System

designade för åkSkurmaskiner, Singel skurmaskiner samt handhållna polermaskiner för att renovera och transformera ert betonggolv på ett kostnadseffektivt sätt. Dessa Hybridpads 125 mm diameter är designade för att återställa ytor, repor och apelsinskal. Du får en slät yta. Du väljer själv vilken glans du vill uppnå genom antal steg du önskar diamantpolera. Sålunda vårt system är inte anpassat för att avverka större mängd på ytan. Beroende på golvets kondition kan man i många fall starta med ett finare grit steg.De fästs enkelt på den vanliga skurrondellen under maskinen. 

Använd med låg hastighet 150-450 rpm och vatten. Tillsammans med våra ConcreteDensifier ns/Betongimpregnering ns och ConcreteShield ns förfinar de ditt betonggolv på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Systemet möjliggör ett användarvänligt, kosteffektivt system för att transformera ett betonggolv till ett polerat betonggolv till eller uppgradera ett skadat terazzogolv och återfå dess glans. Varje Hybridverktyg är märkt steg för steg för att eliminera fel och diskarna och sätts enkelt på till olika maskiner mha  sätts vårt Hooksystem på, inga verktyg behövs. Vårt Steg för steg System

 • Steg 1  Restaurering,repor,missfärgningar tas bort

 • Steg 2  Preparering för fin Polering

 • Densifiera/Konsolidera ytan för att stärka upp ytan och göra den dammfri. Använd Concrete Densifier NS/ Betongimpregnering NS

 • Steg 3 Polerar golvet till en Matt yta

 • Gul Hi-Speed Pad Polerar golvet till en Glansig yta med våra Hi-Speed rondeller. De uppnår samma resultat som Diamantimpregnerade Pads. De ger en jämn ytglans och en glansig yta.  De används både vått och torrt.Polara Betong vårt system under Skurmaskinen fästes på vanlig skurrondell under.


Polerad Betong med våra Hybridpads och material

Visar några steg hur få ett Polerat Betonggolv steg för steg


Power Trowel Polishing System - Concrete Polishing

Det Ultimata systemet när det gäller större ytor som skall Poleras. Vi erbjuder detta egna Systemet.

INNOVATIV TEKNOLOGI

PoleradBetong AB är en lokal tillverkare utanför Göteborg av Premium produkter för betonggolv och väggar.  Betonghärdningsprodukterna  är baserade på Nano Silica och testade enligt EN 5470-1 Abrasion resistance, Nötningstålighet med mkt gott resultat. Både på betonggolv och självutjämnande massor.

Nano Silica är överlägset när du vill uppnå högsta styrka, nötningsmotstånd, glans och högsta DOI-avläsning vid din polering utav betonggolv. 

Produkter kan ej ge någon ballastreaktion såsom ASR Alkali Silika Reaktion, som produkter baserade på Natrium och Kalium kan ge. Det finns också potentialen hos silikaterna att bilda blomningar/vita utfällningar som är högst med natrium lägre med kalium och lägst med litium. Det kan ej ske med ConcreteDensifier ns eller ConcreteShield ns. Produkter fyller micro och nanoporer i underlaget, reagerar med underlaget direkt. Kalken binds och det bildas en hårdare yta. Detta innebär att smuts hålls ute och underlaget stärks upp. Detta ger en lättstädad yta som är motståndskraftig mot smuts samt minimerar dammning av ytan och ger ett starkare golv. Produkterna ger LEED®points och är vattenbaserade.


Innovativ Teknologi
 
PoleradBetong lanserar senaste Betonghärdare Densifier ifrån USA, som bygger på Advanced Nano Silica material.  ConcreteDensifier ns och ConcreteShield ns. Med dessa produkter uppnår ni ett högre slutresultat på nötningsmotstånd,högre ythårdhet samt glans och klarhet DOI på golvet .

Likaså vårt Power Trowel Polishing System för polering utav stora Industriytor och vårt andra system för Skurmaskinener och Singelskurmaskiner.


PoleradBetong är en lokal tillverkare utanför Göteborg av Impregneringsprodukter som är baserade på Advanced Nano Silica och testade enligt EN 5470-1 Abrasion resistance, Nötningstålighet med mkt gott resultat. Både på betonggolv och självutjämnande massor. Nano Silica produkter kan ej ge någon ballastreaktion såsom ASR Alkali Silika Reaktion, som produkter baserade på Natrium och Kalium kan ge.
Ej heller vita utfällningar

PoleradBetong erbjuder Premium produkter direkt till kund. Era kunder sparar pengar och tid på stillestånd av lokaler. Golven blir dammfria, lättstädade,mera hållbara och oerhört estetiska.
Kontaktformulär
Kortfattat vad Ni önskar information om.
Namn E-post Meddelande Skicka in