INNOVATIV TEKNOLOGI

PoleradBetong är en lokal tillverkare utanför Göteborg av Premium Impregneringsprodukter baserade på  Nano Silica.  Detta innebär att våra produkter konsoliderar, härdar och dammtätar betongen.   Våra produkter tränger djupt in i betongytor och reagerar kemiskt med betongmatrisen och ger extremt tätt och hållbart golv.  Genom att använda vår produkt tillsammans med slip och polersystem får du ett högre resultat på nötningsmotstånd, högre ythårdhet, glans och maximala DOI-avläsningar.  Denna typen av produkter har funnits på den Amerikanska marknaden sen 2000-talets början.

Produkter är  testade enligt EN 5470-1 Abrasion resistance, Nötningstålighet med mkt gott resultat. Både på betonggolv och självutjämnande massor.

3” Diamantpolerings puckar premiumkvalitet för golvslipar. Ger högglans och är designade för torrpolering av betonggolv med en extremt bra skarphet precis som en spegel. Efter #800 håller de en hög finish på glans över 60 och DOI runt 90. Vid #1500 mycket hög finish på glans runt 75 och DOI runt 80.

PoleradBetong har testat av många olika leverantörer under flera års tid för att hitta kvalitet som är likvärdig polerverktygen ifrån företag som Husqvarna eller Scanmaskin.  Vi har byggt upp relation med vår leverantör och vi är övertygade om att ni kommer uppleva våra verktyg håller högsta internationella kvalitet, men till en klart lägre kostnad.

Power Trowel System  Det Ultimata systemet när det gäller större ytor som skall Poleras. Vi erbjuder detta egna Systemet. Vi kan också erbjuda "3 som du kan sätta på andra system för våtslipning/våtpolering. 

CONCRETE PADS POLERAD BETONG HI-SPEED PAD Våra Hi-Speed pads är impregnerade med mikroskopiska kristaller speciellt utformade för kraftfullt polerande resultat.  Dessa pads kan också köras på vanliga skurmaskiner med väldigt bra resultat.